Category: Arrangementer Info-aften: Betal med Djurs

Info-aften: Betal med Djurs


10. februar 2016

Aftenen vil starte med en præsentation af hele ideen med et komplementært betalingsmiddel i et område som Djursland – i det såkaldte udkants-Danmark.

Simon Axel Haufe, Controller ved Jyllands-Posten, Cand. Merc (Finance & International Business), Bachelor i Erhvervsøkonomi og Bæredygtighed, bestyrelsesmedlem Gode Penge Aarhus)
og Doris Elisabeth Fischer, Systemisk Familie - og Organisationsopstiller, Socialpædagog, Forfatter, Højskolelærer

- vil give et oplæg, hvor de vil komme ind på konsekvenserne af renters rente på vores liv og vores økonomi. Samtidig vil de pege på de fordele et komplementært betalingsmiddel vil kunne bringe for området.

Besøg hjemmesiden Betal med Djurs her.

Professor Walter Unterrainer fra Arkitektskolen i Århus viser med et eksempel fra landsbyen Langenegg i Østrig, hvilken positiv effekt etableringen af regional valuta havde på hele udviklingen af samfundet. Med sit korte foredrag og sine billeder af projektet Langenegg fortæller han om processen i at implementere regionale betalingsmidler med alle sine forhindringer og muligheder.

Vi inviterer virksomheds – og butiksejere, politikere og alle dem, der bor på Djursland og som har interesse i at få liv, kvalitet og handel til området.

Alle fra arbejdsgruppen vil være til stede og klar til at svare på spørgsmål.

Arrangementet er gratis.
For at introducere betalingsmiddel DJURS vælger vi kun at sælge mad og drikke for DJURS. Ved indgangen kan man veksle kroner til DJURS 1:1 som man kan betale med den aftenen. DJURS gælder i denne omgang kun for selve aftenen.

Nordjurs Friskole
Lergravsvej 4
8500

View full calendar