Category: Arrangementer Din værdi - min værdi Debat og samtale med Lene Tanggaard

Din værdi - min værdi Debat og samtale med Lene Tanggaard


16. juni 2016 17. juni 2016

 

Hvad er jeg værd? Med professor Lene Tanggaard.

Mange af os har slet ingen værdier i dag. Ikke andre end nogle, som de kan sætte kroner og ører på. De færreste forstår at prioritere imod økonomiske interesser og det gør samfundet til et mærkeligt samfund at leve og navigere i.

 

Torsdag fra 19:30 - 21:00 på Folkemødet på Bornholm. Interviewer bestyrelsesmedlem i JAK Danmark, Chresten Heesgård Ibsen, professor ved Aalborg Universitet, Lene Tanggaard, om værdier. Ikke kroner og ører, men de værdier, der bør ligge øverst, når man prioriterer sit liv, beslutninger og træffer vigtige valg.
Vi vil enormt gerne have et engageret publikum med værdier, der kan føles på og fortælles om. Vi spørger gerne ud blandt publikum. Vil du med? Er det dig - så kom. Læs mere på Folkemødeprogrammet.

De tre aftenarrangementer kan du finde her (og jeg håber, du får lyst at komme med og debattere sammen med os. For hele teltet inviteres til at give input og stille spørgsmål fra klokken 20:00)

Du kan også komme med til debat om værdi de andre aftner:
Fredag, 19:30 - 21:00: Din værdi, min værdi - samtale om ægte værdier med Hakon Mosbech, Zetland
Lørdag, 19:30 - 21:00: Hvilke værdier er mest værd?  - samtale om ægte værdier med Lars Pehrsson, direktør i Merkur Bank og Eloneh Gaia Klit Malm, formand i JAK Danmark

G12 Fremtidens økonomi - Allinge Havn, inder- og ydermole

More information

View full calendar