Foredrag om ARBEJDE – “Bæredygtige byer og lokalsamfund”

NY DATO: Torsdag 11. november 2021 kl. 19:30-21:00.

JAK Danmark tilbyder 3 foredrag i Aarhus med temaer om JAK’s 3 grundværdier ”Jord – Arbejde – Kapital”. Temaet for dette foredrag er ARBEJDE med relation til FN’s Verdensmål nr. 11 – “Bæredygtige byer og lokalsamfund.”

Foredragsholder er Sarah Jarsbo, Aarhus.
Hun er daglig leder af bylivskontoret i Aarhus. Menneske, mor, studerende, forkvinde for Foreningen Sydhavnen, aktiv demokrat, diplomat i bylivskontoret og konsulent i Y Factory. I sit oplæg vil Sarah tale om bæredygtige byer og byudvikling, mennesker og lokalsamfund.

Mennesket eller mennesker er i centrum, når det handler om byudvikling. Det er os, der skaber bæredygtige fællesskaber, som er medvirkende til at løse de mest komplekse udfordringer nu og for fremtiden. Bæredygtige fællesskaber er værdiskabelse for både mennesker, byer, velfærd, klima og for økonomien og indebærer netop, at mennesker står sammen om et fælles formål og dét skaber forandringer.

Så hvordan sikrer vi social bæredygtighed og sammenhængskraft, så der skabes et rigt og mangfoldigt bymiljø med plads til alle – også byens socialt udsatte? 

Foredraget er arrangeret i samarbejde med DOF Vendepunkt og afholdes på Antroposofisk Kulturhus, Rosenvangs Allé 251, 8270 Højbjerg.