Foredrag med temaet “En holistisk og økologisk økonomi”

I samarbejde med foreningen Holistisk Akademi afholdes der tirsdag den 9. november 2021 foredrag i Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg.

Foredragsholder er Lars Pehrson, tidligere direktør og nu rådgiver for direktionen, Merkur Andelskasse.

Det seneste årti har med tre store kriser – finanskrisen, klimakrisen og corona-krisen – stillet menneskeheden overfor udfordringer af en hidtil uset størrelsesorden. Et klima ude af balance, miljøproblemer, overudnyttelse af ressourcer, faldende biodiversitet og også en stigende ulighed har alt sammen forbindelse til den måde vi tænker økonomi på. Det er tvingende nødvendigt, at vi stiller økonomien ind i en større helhed. Økonomi betyder husholdning og handler dybest set om ressourceforvaltning til gavn for alle. Økonomi foregår i den virkelige verden og ikke i regneark. 

I foredraget vil vi se på nogle af de elementer, som må indgå i en fremtidig økonomiforståelse og dermed også meningen med økonomien.

Foredraget begynder kl. 19.00 og der er mulighed for at tilmelde sig fællesspisning fra kl. 18.00 til 19.00.

Deltagerpris for medlemmer af JAK kr. 100,00 og for ikke-medlemmer kr. 150,00. Fællesspisning koster kr. 75,00 pr. person. For billet, klik her